Nieuws1 maart 2024

Onze Mbo trainees starten vandaag!

Vandaag is het eindelijk zo ver; de start van het allereerste Mbo traineeship Thuisgeven! Maar liefst 14 trainees starten vandaag hun avontuur van 1,5 jaar in onze mooie corporatiesector. Op naar een periode waarin ze veel van elkaar gaan leren, inspiratie opdoen, de sector leren kennen en vooral ontdekken wat nou echt bij ze past.

Zo ziet hun 1e week eruit

Op deze eerste dag maken ze kennis met elkaar; ze ontmoeten de andere trainees waarmee ze 1,5 jaar lang zullen optrekken. Samen leren, ontwikkelen en groeien. Op dag 2 staat er een sportieve activiteit gepland om elkaar nog beter te leren kennen. Op dag 3 maken ze allemaal apart kennis met hun eigen woningcorporatie. De dag erna staat er een wijksafari op het programma; wat gebeurt er nou allemaal in zo’n woonwijk en wat zijn dan de verantwoordelijkheden van een woningcorporatie? De 5e dag staat in het kader van personal branding. Er worden professionele foto’s geschoten, onmisbaar bij de start van hun carrière.

Na deze introductieweek begint het echte werk… De trainees gaan vanaf 11 maart aan de slag bij hun eigen woningcorporatie.

Wij wensen alle trainees heel veel (werk)plezier! Zet 'm op!

Interessant!

Wil je de Mbo trainees blijven volgen in hun avontuur? Dat kan!