Ons verhaal

Overal in ons land vind je sociale huurwoningen. Door deze te verhuren werken wij aan wonen voor iedereen. Want onze missie is om iedereen een thuis te geven. Voor die gezamenlijke opgave is altijd nieuw talent nodig.

Onze branche

Woningcorporaties spelen een belangrijke rol in de woningmarkt. We bieden niet alleen betaalbare huisvesting, maar helpen ook om de balans in de markt te herstellen en de bestaande voorraad sneller te vernieuwen. Bouwen voor aandachtsgroepen en verduurzaming spreken tot de verbeelding. Met de opdracht om er 250.000 sociale huur en 50.000 middenhuurwoningen bij te bouwen t/m 2030 kun je je voorstellen dat onze deur wagenwijd openstaat voor de nieuwe lichting professionals.

Beste van
twee werelden

Woningcorporaties zijn dus onderdeel van de publieke sector. Dat betekent dat wij voor maatschappelijke winst gaan in plaats van financiële winst. Wij werken namelijk voor mensen. Tegelijkertijd zijn we ambitieus en gedreven.

Ontstaan van traineeship Thuisgeven

Waar andere sectoren vaak eilandjes zijn, is het in onze sector heel gebruikelijk om kennis te delen. Bijna gek als dat niet gebeurt in onze branche, durven we wel te stellen. Want die maatschappelijke opdracht van ‘iedereen een huis’ hebben we met elkaar. Samen moeten we ervoor zorgen dat Nederland een plek heeft voor iedereen.

Als we onze kennis en ervaringen al jarenlang delen, waarom gaan we dan niet opzoek naar nieuw talent?
Want, zíj zijn de toekomst. Vanuit deze gedachte ging Corporaties in Beweging aan de slag met het optuigen
van een overkoepelende samenwerking. ‘Huh, wat is Corporaties in Beweging?’, horen we je denken…

Corporaties in beweging

Wij werken regionaal samen met 29 aangesloten corporaties in regio Rotterdam, Haaglanden en Drechtsteden. Wij helpen corporatie collega’s vooruit door samen te werken aan duurzame inzetbaarheid, ontwikkeling en kennisdeling. Wij zijn de oprichter van traineeship Thuisgeven en trekken hierin samen op met BLOEI Holland Rijnland. Bij de deelnemende corporaties en samenwerkingspartners vindt het echte werk plaats.

Even voorstellen

Jouw coaches

Jeffrey Boiten en Mirella van den Hooven hebben jarenlange ervaring als HR professionals. Daarnaast hebben ze nóg een passie; het coördineren van Traineeship Thuisgeven. Zo kunnen ze organisaties helpen te ontwikkelen en tegelijkertijd jong talent coachen.

Jeffrey

Het op gang brengen van verandering; dát doe ik het liefst. Met mijn achtergrond in arbeid- en organisatiepsychologie help ik organisaties met ontwikkelen en met andere HR vraagstukken zoals verandermanagement. Maar ik help ook mensen met hun persoonlijke ontwikkeling. Ik daag je uit om het beste uit jezelf te halen. 

Mirella

Innerlijk leiderschap is voor mij het allerbelangrijkste. Hierin geef ik training en ik coach mensen om regie te krijgen over hun eigen pad, zowel zakelijk als privé. Als organisatieadviseur adviseer ik bedrijven over hoe om te gaan met werknemers en daarnaast geef ik yogalessen. Ik daag je uit om te voelen wat goed voor je is. Voor nu en voor de toekomst.