Blog20 november 2023

Persoonlijk ontwikkelplan

Iedereen heeft doelen, dromen en ambities. Of het nu gaat om het behalen van succes in je carrière of groeien op andere vlakken. Persoonlijke ontwikkeling is de sleutel hiertoe en een van de voordelen van ons traineeship. Daarom krijg jij bij Thuisgeven een ontwikkelcoach die jou hierin begeleidt, op basis van jouw normen, waarden en persoonlijkheid.

Sparringspartner

Je hebt het in je. Dat is een ding dat zeker is. Een extra duwtje in de rug helpt om te komen waar je heen wilt. Dat doen we door jou te inspireren en te motiveren. Samen kijken we naar wat goed gaat en waar je beter in wilt worden. Soms loop je op de werkvloer tegen dingen aan waarvan je niet zo goed weet wat je ermee aan moet. Dat hebben we allemaal wel eens. Ook dat soort zaken bespreek je met jouw eigen coach. Met persoonlijke begeleiding, een-op-een gesprekken, maar ook met intervisies in groepsverband brengen we je in beweging. Wij geloven namelijk in met én van elkaar leren.

Ontwikkeldagen en persoonlijke ontwikkeling

Je hebt jouw persoonlijke ontwikkeldoelen helder. Hier heeft jouw persoonlijke ontwikkelcoach je bij op weg geholpen. Nu ga je aan de slag. Aan de slag met jouw ontwikkeling. Samen met de andere trainees. Iedere maand krijg je een training die gaat over persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Tussentijds monitor je je voortgang en krijg je tussentijdse opdrachten. Hiernaast heb je toegang tot de online leeracademie van De Corporatie Academie. Hier staan diverse trainingen voor je klaar om te volgen. Trainingen voor iedereen maar ook specifiek voor jou, afgestemd op jouw ontwikkelambities.  

Alles uit jezelf halen lukt natuurlijk alleen als je er volledig voor gaat. Als je alles geeft.

Compleet afgestemd op jouw potentie en ambities

Onze ervaren ontwikkelcoaches helpen je om jouw persoonlijke ontwikkelplan af te stemmen op jouw wensen. Waar wil je naartoe? Wat zijn jouw dromen en waar ben je goed in? Doordat je hier gedurende het hele traineeship mee bezig bent, durven we te zeggen dat je aan het einde je gestelde doelen hebt bereikt. Ook dat is alles uit je traineeship halen.

Klinkt goed?

Kom ook werken aan je persoonlijke ontwikkeling