Nieuws16 april 2024

Thuisgeven zit erop voor deze groep Hbo trainees

1,5 jaar leren en ontwikkelen is voorbij gevlogen! Traineeship Thuisgeven zit er bijna op voor onze groep Hbo trainees. Wat een reis was dat! 🚀

Groei als kunstwerk

Tijd om in beeld te brengen wat het traineeship onze Hbo trainees heeft gebracht. Hoe kunnen we dat beter doen dan gebruik te maken van de talenten van de trainees zelf? In dit geval het talent van Sheila. Zij heeft voor haar studie veiligheidskunde gestudeerd aan de kunstacademie voor docent. Tijdens deze ‘les’ liet ze iedereen een eigen kunstwerk maken waarin ieders groei zichtbaar was. En dit vanuit een 360 feedback uit de groep. Super leuk! Wat een creativiteit! Hierna presenteerden alle trainees hun kunstwerk onder het genot van een hapje en drankje aan alle begeleiders. Heel leuk om dit op deze manier te doen!

Blijven plakken!

8 van de 10 trainees hebben inmiddels een baan aangeboden gekregen bij een van de deelnemende corporaties!

Nog twee ex-trainees open voor een vaste baan

Pak snel je kans want we hebben nog een organisatie adviseur / projectleider HR en een welzijns medewerker in de aanbieding. Neem gerust contact op met Mirella van den Hooven voor meer info.

Trots op deze groep

Namens iedereen van Thuisgeven een heel hartelijk dank aan deze fantastische groep trainees. Jullie hebben onze corporaties zoveel gebracht! Wat een energie, wat een groei, wat een reis. 🌱 Supertrots op jullie:
Erik van Genderen Denise Koppelaars Annamarie van Dienst Sheila Mersch Ferry Wennekes Bob den Ouden Carine Huurman Aïcha Jongejan Maarten Doevendans Denitzah W.
^ We wensen onze nieuwe collega’s veel werkplezier in onze mooie corporatiesector.

P.S. Binnenkort starten we met werven voor de volgende editie Hbo Thuisgeven! Hou ons in de gaten!

Wil jij ook Thuisgeven?

De werving voor de volgende Hbo editie gaat bijna starten. Meer weten?